Ta portal omogoča, da si sami nastavljate kategorije vsebin, ki jih želite spremljati na uvodni strani portala. Če želite ponastaviti nastavitve na privzete vrednosti, kliknite na spodnjo povezavo "Ponastavi" ali pa prekličite ponastavitev s klikom na gumb "X" desno zgoraj!

Ponastavi

Žlička za hranjenje dojenčka

Žličke HolleMogoče si kdo misli: «Ah, kaj pa žlička, saj je vseeno s kakšno hranim otroka«. Verjemite, da temu ni tako.

Zakaj žličke ne smemo uporabljati prej, kot po 4. mesecu starosti? Ker se pri dojenčku začne takrat izgubljati refleks »plazenja jezika«. Do takrat, vsako hrano, ki mu jo ponudimo po žlički, z jezikom odrine iz ust. To pa je lahko tudi nevarno, da hrana zaide v dihala. Po 4. mesecu, nekje med petim in sedmim mesecem pa se otrok že nauči jesti kašasto hrano z žličko.

Holle žlička brez PVC je oblikovana posebej za majhna usta, oblika in material pa sta še posebej primerna za dojenčke in majhne otroke. Holle žličke priporoča zaradi enostavnega in udobnega hranjenja, pa še v pomivalnem stroju jih lahko pomijete.

Pri Holle imate na voljo razne kombinacije med sadnimi in zelenjavnimi kozarčki, pa tudi žitne kašice raznih kombinacij. Nekje pri osmem mesecu otrok žličko sprazni lahko že z ustnicami. Največji užitek je, ko otrok sam primakne glavo k žlički in ti daje odziv po še in še. Skratka s Holle žličko, ki je ravno prav velika in globoka, pa še iz kvalitetne plastika, je hranjene resnično v užitek.

Prednosti Holle žličk:

  • Niso tako mrzle kot kovinske žlice
  • Prijazne do dojenčkovih občutljivih dlesni in novih zobkov 
  • Visoko kvalitetna plastika, brez PVC -ja  
  • Kontrolirano varno za živila, obstojnih barv in brez vonja 
  • Primerne za pomivanje v pomivalnem stroju 
  • Pakirano po 5 žličk v različnih barvah

Komentirajte